2010. január 8., péntek

Mályvatejjja.


Este most már tutiziherténylegszáz, hogy elmegyünk infraszaunázni. Találtam egy helyet.Beszéltem is velük...szal' nem futunk cs.csre.

Az egyik barátnőm javasolta egyszer a Mályvateát. .Azt mondta totálisan kipucol.Ő mondjuk erősebben fogalmazott, de attól még a hatás ugyan az.Szerintem hetente egyszer egy ilyen tisztító tea senkinek sem árt. Főleg, hogy holnap szombat lesz...nem kell menni elvileg semrre..ha kell...na akor sem megyek. :):):):) Holnap a jelenetek a fürdőszobából lesz a post címe.

Mályvatea

A mályvatea a szervezetet kitisztítja és megszabadítja mind azon dolgoktól, melyek megakadályozzák anyagcsere folyamatok gyors lefolyását.
Az első időkben a vizet hajtja le, majd utána a beleket tisztítja meg (hashajtó hatás), hogy a lerakódott felesleges anyagok, zsírok, mérgek, ne zavarják az emésztési folyamatot. Ezek után az immunrendszerük is a megújul és lassan elindul a fogyás.
Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása, amely segít leküzdeni a testsúlycsökkenés által okozott szorongást.
Rendszeres fogyasztása segít az optimális testsúly elérésében.


A mályvateát én inkább azoknak ajánlanám, akik már túl vannak a Szűztea kapszulán...így nem érhet meglepetés :):):):):):)


Málnus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése