2010. január 19., kedd

Cellux: van barátod





Hi Valér!

Naggggyon jól nyomod!!! Mi hétvégén voltunk szkvassolni, ami nagyon jó volt akkor, de utána valamiért a szervezetem földimogyit követelt!

Adtam neki, mert ő biztos jobban tudja. A szkvass - még nem mutatták ki - de pont azokat az aminosavakat, szabadgyököket és glúkóz-kálciumot égeti el, amiből a földimogyiban köztudottan olyan sok van.

Még szerencse hogy eszembe jutott.

Szóval szombaton megcsúsztam, de tényleg csak minimálisan, már már kötelező jeleggel, de most újra bek on trekkkk!

Iszonyat idegesítő izomlázam volt, nem olyan nem tudok megmozdulni, csak váratlanul eszembe jutós, de tegnap hálistennek az infraszauna kiszedte és most megint lett kedvem sportolni. Málna le is takarította a pályát (teraszt a hótól), úgyhogy hamarosan indul a túr dö pest (mármint szobabringa).


A fenti képen zenehallgatásra beállított telkóm látható, mindenképpen rögzíteni szerettem volna, hogy milyen remek dolog a cellux, kontakthibára, sebre, leesés elleni védelemre, gyors és teljesen hatástalan javításokra. Naaagy kedvencem. :)

Az erő legyen a f(a)ogyizókal!

Banddddi


ui: képzeld mi visszavittük a digitál mérleget. Sajnos nem volt megbízható (változott az érték attól függően hova állsz), plussz rém idegesítő volt. Inkább a haslemenést figyelem. Haslementét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése