2010. január 24., vasárnap

A fogyózáshoz először meg kell hízni!

Ezt csak azoknak mondom, akik nagy kedvet kaptak hozzá! Ha te például egy gramm túlsúly nélkül olvasgatod ezt a blogot, az merő felelőtlenség! Tessék meghízni!


Ha viszont megfelelsz minimum elvárásoknak (több mint 10 kg túlsúly) akkor rettenetesen ajánlom a fogyókúrát, mert baromira lehet élvezni. Most hogy már csináljuk nemtommióta, hihetetlen jól esik hogy reggelente felkelek és érzem ahogy egyre kisebb vagyok.

Tényleg minél több súlyfelesleg van, annál jobban lehet élvezni a fogyást. Mert egy lötyi kis 5 kg miatt az ember nem rendezi át a táplálkozását, de 20-30 kiló, aaaaz igen! Hihetlen mennyit változol közben és relatíve gyorsan.

Amit mindenképp ajánlok a fogyókúránál:
- egy partner, ketten könnyebb
- elköteleződés, mint mondjuk egy ilyen blog. Tulképp 4-5 nappal a kezdés után volt egy holtpont amin át kellett lendüljünk és abban a blog segített, mert hótciki lett volna abbahagyni.
- olyasmi kúra amit élvezel, mert nagyjából olyan kaját eszel amit szeretsz. Igazából mindegy melyik, ha az első két lépést megcsinálod, akkor találsz hozzá kúrát, mert túl sok embert vontál be.

Nnnnnna.

És előtte hízz meg. Jól.

Banddddi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése