2010. január 21., csütörtök

Beindult








Beindult a dolog, naponta felváltva nyomjuk a szaunát és a szobabringázást, nekem nagyon bejön így. A szaunázás előtt egyáltalán nincs kedvem kimozdulni, de arra rá tudom venni magam hogy beüljek a kis izzasztó szekrénybe 40 percre.

Szaunázás másnapján viszont van kedvem már sportolni, mennék, csinálnám, ezért reggelente nagggyon jó érzés bringázni egyet. Mostanában amúgy mire odaérünk a szaunába már rám jön a mozoghatnék a szaunában pedig 20 perc után elkezd járni a lábam és nem bírom leállítani.

Felébresztjük magunkban az olimpiai bajnokot, futva fogunk közlekedni, hidat nem használunk Pesten csak úszunk... stb. De tényleg marha jó érzés, hogy nem kell erőltetni a sportot, hanem egyszerűen kedvem lett mozogni. Egy nap infraszauna egy nap sport, ez a technika amiből iszonyatosan meg fogunk gazdagodni, aztán jönnek a Málnussss fitnesz parkok és a Banddddi 1 földimogyoró, diétás sör, és komplett menürendszer. Mi nem Dubajba fogjuk eladni a szisztemet mint Norbi, hanem egy másik naprendszerbe bassszus! Pitttiáner!

Azokat akik nem hajlandóak beülni az általunk gyártatott infraszaunába, Valér veszi kezelésbe a Csúzli Szisztemmel (1200-as kalória).

Ha ez se segít akkor pedig megkérjük őket hogy vigyázzanak Bendére (Valér fia) 1 hétig. Az feláras lesz mondjuk, mert akkor egy komolyabb lelki változáson is keresztül megy az ember (azután szolgálatkész lesz, kedves, de egyben határozott is. És extrém vékony).

Nagyjából ennyi.

Átadom Málnusnak a terepet, mert egy ilyen sikersztoriban neki is mindenképp nyilatkozni kell. Utána leközöljük a tegnapi sztárfotókat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése