2010. április 27., kedd

Új ruhatár

Reggel a mérleg 76kg-t mutatott, nekem is rémisztő, de akkor is :) 78..77...76!!!!!!!
Ez a második nap :)és egész jól bírom...(aha), nem mondom, hogy nem tudnék ölni egy kis rendes kajáért, de sima, kibírom. Találtam pár fantasztikus oldalt amelyek rajta tartanak az úton. Semmi, olyat nem olvasok, hogy : -Nekem sikerült 15 kg-t fogynom, vagy- Jaj nem bírom tovább csinálni, mert éhen halok. Bekussoltattam az ilyen oldalak olvasását!!!!!

Helyettük csak a divat oldalak semmi más. Itt kiválaszthatod, hogy most ,hogy mindjárt Istennő leszel,milyen stílusra is váltassz át. Hölgyek nagyon fontos a belbecs, tudjuk,de hiába szép a lélek, ha kívülről már Rubens is lemondana arról ,hogy a múzsái legyünk....Na lényeg fogyjunk kellemesre, ne piszka fára, hanem még mindig kicsit itt puhi-ott puhira aztán jöhet az új ruhatár.
Ímhol, én szívesen öltöztetném magam az igazán nőies swinges ruhák özönébe

Lehetünk kicsi csinos háziasszonyok,

vagy sexi nőcik....Nézelődjetek ti is!!!!

Holnap fürdőrucikat fogok keresni.

Málnus

3 megjegyzés:

  1. nem bírom megállni, hogy ne szóljak hozzá, pedig nem ismerjük egymást, véletlen keveredtem ide...
    szóval, ha valóban kis csinoska és szexi nőci szeretnél lenni ajánlom figyelmedbe a fogyókúrák...hm, nem szeretem ezt a szót, legyen inkább alakformálók és anyagcserefelturbósítók legjobbikát, a MOZGÁST!!! ha már ennyire nem adom fel és csakazértis megcsinálom hozzáálásod van, jobban tennéd, ha inkább ebbe fektetnél annyi energiát amennyit csak bírsz (persze fő itt is a fokozatosság) és nem csak a hasadon keresztül keresnéd a megoldást...én is fogytam már párszor életemben, és bátran állítom, hogy ennél jobb módszer nem létezik!!! hidd el, az izom csodákra képes! égeti a zsírt és feszesíti a testet, nem utolsó sorban a lelkedet is edzi, ami pedig az önbizalom és kisugárzás miatt bizony nem elhanyagolható :) sok sikert!
    éshát leginkább mozgás közben érzi az ember mennyi volt a bűne (pl. mértéktelen evés, rossz kondíció avagy lustaság/tespedtség), ott a kegyetlen igazság rögtön megmutatkozik. mozgás alatt értendő a séta, kocogás, zsírégető és egyéb hasonló tornák, úszás, ami neked szimpatikus, fő a rendszeresség!!! még valami, este 6 után már ne egyél semmit! ha ezeket betartod, ehetsz bármit egész nap. :) MINDENT BELE!

    VálaszTörlés
  2. ja, és mályvatea helyett igyál naponta 1 liter (1 teáskanál teafűvel)zöld teát! antioxidáns és zsírégető hatása van :)

    VálaszTörlés
  3. Szia,

    Aranyos vagy ,hogy írtál, és ismerem a MOZGÁST, de én most ezt a módszert választottam, hogy ami igazán felesleg az gyorsan lemenjen és utána faragom tovább az alakot mozgással.
    Mályvateát nem iszom minden nap , de szerintem ez is választás kérdése. Nekem BORZASZTÓAN rossz az emésztésem,és amíg mást a mályva kikészít addig nekem éppen hogy segít és nem visel meg. Az egész retye-motyám ilyen.( Nálunk a 80-as években az asszonyok a Tamarin lekvárt üvegestől puszilták be)
    Rengeteg teát iszom napközben és repertoárban szerepel a zöld tea is.

    Én is sokszor fogyókúráztam már és a menete, akkor is ilyesmi volt. Akupunktúra 2 hónapig, és utána sport.

    Este 6 után pedig nem eszem semmit eleve :)

    Köszönöm, hogy hozzászóltál és Örülök, hogy sokszor olvasgatod az oldalt :)

    VálaszTörlés