2010. április 25., vasárnap

final countdown.....

Az utolsó falatot tömöm be Andris Szülinapi tortájából és elkezdtem feltenni a vizet a mályvateához,elköszöntem a tejeskávétól az elkövetkezendő két hétre, és csak 38-as méretű ruhákra koncentrálok....hallgatom a régi Kun Béla Általános Iskolám sulirádiójának kezdőzenéjét ,a Europe-tól...és acélosodom a holnaptól kezdődő mókára. Bevásárlólista megírva, lélek 75 %-san felkészítve.Két hét nem a világ vége!!!!!!Kaptam ma egy Ünnepi imádságok könyvét, sajnos még nem találom a Lefogytam köszönő imát, de mire túljutok ezen a 14 napon meglesz.

Egy büszkeségem még azért van mára, Máriusz-Lea 3. gyerkőce akire már itt a blogban is tettünk említést Gréti, (a kishölgy miatt volt egy kis alkoholos elcsúszás amikor megérkezett közénk),ma lett 3 hónapos...és megszeretgettem, sőt némi segítséggel, még a sírásokat is sikerült leredukálni :),Andris is megszeretgette...bizony

http://www.youtube.com/watch?v=7_IKcMl_a9A

1 megjegyzés:

  1. Isten Éltesse az ünnepelteket!!! S a kisebbik ünnepelt valami gyönyörűségeseseses meg kell hagyni!!(o. Gratulálunk nekik!
    Fogyi kúra: én is belendülök ma Veled!! Úgyhogy a net túlsó végéről szolidarítok!!! Újpalotán 10kiló a kitűzött cél! HAJRÁ LAU, mutass nekem is példát!!! IIIIIszonyú lusta vagyok! Harcra fel győzni kell!! Pusz.a.

    VálaszTörlés