2010. április 21., szerda

Sómásztgóon


Nos, telnek múlnak a hetek, és mi nem vagyunk képesek rendesen írni....Hogy miért nem, mert pofátlanul bénázunk fogyókúra ügyileg. Azt hiszem az olaszországi túránál kezdett elbukni a történet, pedig még fogorvoshoz is járunk, hogy ne is tudjunk rendesen enni. De az ember találékony fajta, mindent beletuszkol a varratoktól taglalt szájába, és megrágja minden sérülés árán. Nem híztunk vissza az azért dicséretes. Én kőkeményen stagnálok a 77-78 kg között, se előre se hátra. A múlt héten ismét elkezdtük az infraszaunázást. A fogdoki tette parkolópályára a dolgot, helyette, a szőlő vörös nedűjét ajánlotta. Hallgattunk rá. Bár néha érdekes íze volt a a lidocainnal keveredve, de ha az orvos azt mondta.... :)

Továbbra is az Update király ételeit fogyasztom és örömmel konstatálom, hogy nem hízok vissza, még ha káposztás cvekedlit kényszerít is rám a sors.Cirka két hónap és lejár az időm ,amit kitűztem ennek a 16-18 kg-nak. Most vagyok a felénél. Ha egy kicsit beleerősítek meglesz.

Követelem a biztatást mindenkitől

:):):):)
Málnus

4 megjegyzés:

  1. Málnus, hajrá!! Igenis itt a bíztatás!!!!! Most én is stagnálok!Nem tudom, mi van a levegőben, meghalok a lustaságtól!! Én új sportba fogtam- bevett a melóhelyem férfi foci csapata- ez most inspiráló, jól megy, van megbecsülés, ez adja az energiát! Nem lehet, hogy valamit be kéne újjítanotok?? Ne keseredjetek!! Lélekben Veletek!(o. HAJRÁ!!!! (o. pusz. a.

    VálaszTörlés
  2. Teljesen igazad van Andi, valamit be kell újítani...de mit, igazából a sport lenne a legcélratörőbb, de azt kicsi csinálnám csak...kicsit..A boxolás az tetszene nekem is, Linda zenére :):)

    VálaszTörlés
  3. (((O. Linda zenére, az jó!((o. Nem tudom, hogy milyen sport lenne a célraveeztőbb frissítésnek... erre az avast sem adott kielégítő választ(o. ... a boxzsákomat lehet lizingelni, ha akarod!(o.

    VálaszTörlés
  4. Málnus veled vagyok!

    Vészesen közeleg a közös nyaralás, a kappanhájak meg ott rezegnek a derék körül. Egyébként tudományosan megállapítottam, hogy a szoptatás az egyik legjobb módszer a zsírleszívásra. Gréta az elmúlt hetekben jópár kilót leszívott rólam:) Neked is ki kéne próbálni:):):):) Bár az azt megelőző terhesség feltuningolhatja a kilókat...

    VálaszTörlés