2010. február 4., csütörtök

Ennek is fogyás lesz a vége, habár egy festőről szól eleinte!




Volt egyszer hol nem volt egy festő, aki Ámerikában élt.

Majdnem felkopott az álla, ezért aztán gondolt egyet és kitalálta, hogy mindennap fest egy képet.

Aztán minden nap a képet amit festett feltette az Ebay-re hogy vegyék meg jól. (http://duanekeiser.blogspot.com/2004_12_01_archive.html)

Természetesen sikersztori lett belőle, azóta a Usában egész sereg festő csinálja ugyanezt és naponta festett képüket 50-500 dollár között eladják az Ebay-en. (http://www.dailypainters.com/)

De ez a mi festőnk nem nyughatott és egy nap kitalálta hogy fog festeni 1000 db igazán kicsike képet, és azt ELŐRE meg lehet venni! Tehát mielőtt elkészülnek, előjegyzésre!

Az emberek pedig bizony ezt is megvették, előre 100 dollárért 10*10 centis képeket, amik még el sem készültek! (http://athousandsmallpaintings.blogspot.com/)

Tehát ilyen létezik, de ez még mind semmi, mert volt egy másik embör, aki kitalálta, hogy egyszerűen megfesti pontosabban kinyomatatja 1-1000 ig a számokat és azt meg lehet venni annyi dollárért, amekkora szám van a képen! http://www.onethousandpaintings.com

Ez is sikersztori lett persze, sőt, ha jól tudom, az emberek sokkal több pénzt fizetnek a kinyomtatott számokért mint a számérték! http://www.onethousandpaintings.com/blog

ÉS MOST JÖN A FOGYÁS!!

Most hogy ezt levezettem, teljesen természetesnek fog hatni az az ajánlat hogy le lehet előre foglalni az általam leadott kilókat!

Már nincs sok! Sietni kell, jelenleg a kilencvenharmadik kilómat fogom leadni, egészen 84-ig még mindegyik kilóm eladó!

Sajnos pénzt nem fogadok el. Fogalmam sincs mit fogadok el, viszont egy nagyon szép papírlapra DEDIKÁLVA leírom annak a kilónak a számát amit lefogytam és neked sikerült elnyerned a licit során.

Ami a licitet illeti, minden hét vasárnap este 18 óráig lehet licitálni az éppen fogyásban lévő kilóra.

Vagy nem!

Lehet oda sem adom!

:)

Bandddi

ui: ezt akartam már leírni 2 napja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése