2010. február 22., hétfő

Hogy velem mi a helyzet?

Banduska itt ülök veled szemben, az a helyzet. :):):) A legnagyobb probléma tényleg az infraszauna hiánya. Én sem híztam vissza semmit elvileg, de a két centi mély lyuk Andris szájában arra ösztökélt engem is, hogy nehogy már csak neki legyen olyan...Csütörtökön én is kezdem a Dental kommandót....

Nem sportolunk, mert lusták vagyunk az a baj,+ édességet eszik a Bandi az a Baj...én csak nézem+ szusiztunk is...az nem baj+ megkóstoltuk Norbiék Update kajáldájának választékat ...az sem baj....És fogyasztottunk kellő mennyiségű vigyorfakasztó rozéfröccsöt...ez eldöntendő, hogy baj e

Na újra el kell kezdeni, ezt a fogyit, mert nem lesz belőlünk Nádszálkirályfi és királyné.

Csak az ízéért!

Csao! Itt Bandddi megint.

Néha mérlegelek, de sosincs jó vége. 94 körül vagyok, de van bennem anyag. Sajnos a fogdoki nem engedte meg a szaunát és ez komoly csapás. Anélkül nehezen szánom rá magam a sportra és az étvágyam is jobb! :)

Pedig elég nehéz nyílt sebbel a szádban borozni, de rájöttem, ha az egyik kezemmel hozzászorítom a fogamhoz a sebes részt, akkor oda nem tud menni a bor, és egyáltalán nem fáj! :))

Hát igen, apró örömök.

Ma elég komolyan ránk jött a kajálás, de csodásan észnél voltunk és lementünk Gérobiba és vettünk egy rakás puffasztott miegymást, meg hozzá egy kis Zakuszkát na jó. Meg egy kis padlizsánkrémet, de sajtot és olivabogyót nem!!! :)

Szóval kicsit rezeg a léc, de tartjuk a frontot. Még várok két napot és aztán megyek szaunába, mert egyedül málna se megy (a bokánknál össze vagyunk nőve) és így kihívás.

A doki szerint csúnyán visszaesik a seb a szaunától, de a málna szerint az alkohol jót tesz. Tehát addig iszom, nagyon igyekszem! :)))

Málnus veled mi a helyzet?

És Valér?

Bandddi

2010. február 19., péntek

Nevör giváp!




Most már látjátok honnan szeretnék fogyni!!! Nem sokat aludtam ám!
Bölcsességfog nuku!



Málnus csodás fotója!
Elöl Direkt életlen, te!





Málna kiélte magát egy unalmas téli napon és festett a dolgozó falára egy könnyed nyári hangulatot kissé túlfeszült lilával, és én nézhetem bármikor!



Én is kiéltem magam, ilyen csak a nyuszinak van a zájcsik pámegájcsikban!






Na háj! Itt Bandddi!

Bazsival megbeszéltem, hogy ez fogyós blog, itt most már nem ér hízni meg ilyeneket irkálni!

Kicsit eltűntünk a múlt héten de most visszatérünk! Rettenetesen sokminden történt amiből issszonyatosan keveset fogok tudni elmondani, de a lényeg hogy:

- senki nem adott le licitet a 93. kilómra, ezért megtartottam magamnak, de nem is híztam, tehát a súlymegtartás már nagyszerűen működik!
- kettő bölcsességfoggal kevesebbem van már, amitől azt hittem nagggyon sokat fogok fogyni, de nagy fájdalmak árán végülis sikerült annyi kaját magamba paszíroznom, hogy ne fogyjak...






- tegnap olyan étteremben voltunk!!! úrisssten, az a neve hogy ..., na most nem jut eszembe, a málna meg nem hallja hogy ordítozom neki mer néz valami krimit miközben hiába szellőzik a bora!, és új fület sem nyitok meg hogy megkeressem az éttermet mer lusssta vagyok, de a lényeg hogy a kálvin téren egy spanyol tapas étterem, tapas negra vagy valami ilyesmi, és isssszaonyatosan jó hangulata volt! Ittunk egy csodás Rijoa-i bort, meg hozzá tapas-t ééééééés

éééés

a végén ettünk sajttortát, meg Creme Catalúúúúnnnyát és exxxtrém finom volt és egész nap erre vágytunk és csináltunk róla videót is a blogra de egy szót sem lehet érteni rajta a hangzavarban, amúgy a bárpultnál ültünk és marha jó hangulat volt végig jó zenével, ott van a hely a Kálvinon a templom mellett egyből, kikellpróbálni!!!

Na, szóval megérdemeltük. Tulajdonképpen kivettünk egy hét fogyi-szabit, de hízás nélkül, úgyhogy most boldogan folytathatjuk.

Remek móka a fogyás, és mivel ilyen bazi lassan megy, meg enni is szeretünk, elleszünk vele egy ideig!

Azért megpróbálok feltenni majd videókat, mert van egy-két mókás!

Ami a kajákat illeti én visszatértem a levesekhez, mert Norbi kajáitól teljesen tele lettem és túlzásnak éreztem. Viszont! A Norbi gyümölcslevesek iszonyat finomak, azokat eszem!

Annyira érdekes, mi? :)

Na, húzok, de majd írok még!

Szervudsztok!

Bandddi







2010. február 17., szerda

A trend jó

A tömegem: 92.8! Sportpályán mérve. Aktív sport mellett is lehet hízni! Éljen a hízás! Látjátok, Bandiék már nem is írnak. Fel is adták. Hízzatok ti is inkább! Hízni jó! Meglesz a 95 február végére.

2010. február 12., péntek

Ez nem nekem van, mert én hízok de aki fogyni akar az esetleg megnézheti

Geekek és nördök előnyben!

Itt a howto: http://www.fourmilab.ch/hackdiet/online/hdo.html
Itt meg maga a nagybetűs STUFF: https://www.fourmilab.ch/cgi-bin/HackDiet/

Persze open source az egész.

Na megyek eszek gyorsan egy tábla csokit ebéd előtt.

--- a Balázs ---

2010. február 11., csütörtök

Ami legjobban hízlal

Recept következik, kérem szépen. Ősi hízókúrás csodatévő étek, a nagymamám is úgy hallotta az üknagymamájától. Szóval:

1 rész sós földimogyoró
1 rész kristálycukor
1 rész napraforgó étolaj

Az összetevőket turmixoljuk össze, majd lassú tűzön rottyantsuk az elegyet készre. Lehetőség szerint legyen egy rész minél nagyobb! Együnk belőle amennyit bírunk, leves helyett.

Jó étvágyat!

--- a Balázs ---

2010. február 10., szerda

Red Alert!

Hi!

És Hello Bazsi!

Csak jelezni szeretném, hogy Málnus véletlen vett mogyorót és most azért írok hogy legyen lelkierőm anélkül, hogy beleegyek! Pedig filmnézés lesz! Rémizgi!

De kibirom.

Bandddi

Itt a Balázs, megjött végre

Az úgy volt, hogy olvasgattam ezt a blogot, hogy milyen szép is, meg jó is, és hogy ez a fogyókúrázás milyen pompás. Mondtam is Bandinak, hogy szeretnék írni ide, meg hogy én is had fogyókúrázzak. Alig akarták megengedni, merthogy nem vagyok elég kövér. Ezt mondták! Piha! Azóta hízok. Karácsony óta már sikerült 6 kilót híznom. Nagyon sok szalonnát kell ám ahhoz enni! Nézzük a száraz tényeket:

Current status: 91.5 kg (szkvasspálya mérlegén mérve)
Primary target: 95 kg (vagy legyen 100?) Kérem szavazzanak!
Final target: 80 kg

Deadline legyen mondjuk a primary targetre: 2010.03.01. 10:00am
Deadline a final targetre: 2010.05.01 10:00am

Május 1. remek lesz, akkor nyitnak a kiülős helyek.

2010. február 8., hétfő

Énisittvagyok :)

Hát ez a Dr.Natura dolog valóban kicsit furi. Annyira örültem már a lapos pocakomnak, hogy a most ismét 6 hónapos terhesnek tűnő hasszerkezetem felettébb idegesít...de tényleg. Megisszuk azt az izét és felpuffadunk....Én...én abbahagyom, azt a rost löttyöt, engem ne puffasszon. Szolival próbálom slankítani magam.Különben megállt a fogyi elég durván, de Andlis azt mondta, szerinte most állunk be a Dr Naturára....

Persze tegnap egész este nyomtuk az infrat+ a wellnesst, aztán kaptunk egy újabb babahírt ,amire kellett inni egy pohár sört.Nos az elkövetkezendő időkben szeretném, ha nem történne semmi öröm....köszönöm :):):):)

Málnus

30 perc szauna is király

Na, pont most jöttünk meg a Griffből, vettünk egy bérletet is, mer megéri. 30 perc infra volt, tegnap meg totális wellness, gőz, szauna, pezsgőfürdő, ami annyira jól sikerült hogy azonnal leküldtem másfél liter grépfrujt levet, meg egy kis nasit is.

Ma minden rendben indult, amíg meg nem kaptuk a kopogtatócédulákat, felmentünk egy pár honlapra és olyan idegesek lettünk a politikai hülyeségen, hogy rögtön enni kezdtünk. Túlzásnak érzem.

De a lényeg, hogy Dr Natura némileg megfogta a fogyási lendületet, van egy kis rostlé, 2 deci amit ha leküldesz hihetetlen módon eltelít. Elég érdekes, de vhogy mintha nem segítené a fogyást.

Sebaj, vasárnap környékén már alulról voltam 93, a nap bizonyos pontjában sztem voltam 92 is, de akkor pont nem mértem magam.

Mind1, ma, szerda és péntek infraszauna, közte egy kis sport. Retteghet a zsííííír.

Bandddi


2010. február 4., csütörtök

Ennek is fogyás lesz a vége, habár egy festőről szól eleinte!




Volt egyszer hol nem volt egy festő, aki Ámerikában élt.

Majdnem felkopott az álla, ezért aztán gondolt egyet és kitalálta, hogy mindennap fest egy képet.

Aztán minden nap a képet amit festett feltette az Ebay-re hogy vegyék meg jól. (http://duanekeiser.blogspot.com/2004_12_01_archive.html)

Természetesen sikersztori lett belőle, azóta a Usában egész sereg festő csinálja ugyanezt és naponta festett képüket 50-500 dollár között eladják az Ebay-en. (http://www.dailypainters.com/)

De ez a mi festőnk nem nyughatott és egy nap kitalálta hogy fog festeni 1000 db igazán kicsike képet, és azt ELŐRE meg lehet venni! Tehát mielőtt elkészülnek, előjegyzésre!

Az emberek pedig bizony ezt is megvették, előre 100 dollárért 10*10 centis képeket, amik még el sem készültek! (http://athousandsmallpaintings.blogspot.com/)

Tehát ilyen létezik, de ez még mind semmi, mert volt egy másik embör, aki kitalálta, hogy egyszerűen megfesti pontosabban kinyomatatja 1-1000 ig a számokat és azt meg lehet venni annyi dollárért, amekkora szám van a képen! http://www.onethousandpaintings.com

Ez is sikersztori lett persze, sőt, ha jól tudom, az emberek sokkal több pénzt fizetnek a kinyomtatott számokért mint a számérték! http://www.onethousandpaintings.com/blog

ÉS MOST JÖN A FOGYÁS!!

Most hogy ezt levezettem, teljesen természetesnek fog hatni az az ajánlat hogy le lehet előre foglalni az általam leadott kilókat!

Már nincs sok! Sietni kell, jelenleg a kilencvenharmadik kilómat fogom leadni, egészen 84-ig még mindegyik kilóm eladó!

Sajnos pénzt nem fogadok el. Fogalmam sincs mit fogadok el, viszont egy nagyon szép papírlapra DEDIKÁLVA leírom annak a kilónak a számát amit lefogytam és neked sikerült elnyerned a licit során.

Ami a licitet illeti, minden hét vasárnap este 18 óráig lehet licitálni az éppen fogyásban lévő kilóra.

Vagy nem!

Lehet oda sem adom!

:)

Bandddi

ui: ezt akartam már leírni 2 napja!

2010. február 3., szerda

Amit tegnap nem írtam le

Péntektől jön Dr. Natura. Beszarás amúgy, küldtek egy sms-t hogy pénteken vagy hétfőn akarom -e megkapni a csomagot, válaszoltam, majd jött egy visszaigazoló email. Jópárhelyen hasznos lenne egy ilyen szisztem.

Balázs Búvár bejelentkezett, hogy írna a blogra, mert ő is fogyni szeretne. Sokat hezitáltunk, végül mondtuk hogy oké, de a hezitálás miatt most ő elbizonytalanodott. Gondoltam leírom.

Amúgy most fogok tekerni. Tegnap kimentem a teraszra és áttekertem a telet, mert mikor elkezdtem csak felhős volt az ég, utána esett a hó, aztán kisütött a nap és végül egy felhő sem volt az égen.

Le akartam írni ami tegnap eszembe jutott, de most sincs kedvem hozzá, majd máskor. Kicsit hosszú és bonyesz.

Szervusztok!

Estére fix a 93, hétvégére meglesz a 92 érzem.

Banddddi

ui: Valéééér! hogy állsz?

Tisztítókúra,mustár, pászka,dr natura

Most úgy csinálok, mintha nem történt volna semmi,trallalla.... de csaltam...Vasárnap Ettem narancsos Milkát:):):):)

Azóta küzdök, és nem adom fel, kicsit visszaugrott a mérleg kemény 1 kilóval, de most a Pászka mustárral kombó elég jól működik :):):):)

Megrendeltünk egy tisztító kúrát és ha minden jól megy péntekig kihozzák. Nem akarom részletezni, de Andris egyik haverját idézve:

Dr. Natura béltisztító kúráját toltátok már? Az brutál és 1-hónap alatt úgy lepolírozza a bélfaladat, hogy egy kiló argentin steak kb 30 mp-en keresztül átmegy rajtad lebontva, analizálva, kiválasztva. :) Ha nem, akkor nosza! Úgy drukkolok!

Hát én is :)


Málnus

2010. február 2., kedd

21 ok amit miatt abbahagyjuk a fogyókúrát

Baromi jó ez a cím! :)

Természetesen egy ilyen okot se tudok, viszont arra már rájöttem ma reggel tekerés közben, hogy ilyen szolgáltatást kéne eladni.

Pontosabban olyat ami segít megelőzni a fogyókúrák abbahagyását. Csodás termék, mivel:

- akin van túlsúly, már megpróbált lefogyni
- nem sikerült neki (vagy visszahízott, de lehet 21 ok visszahízásra is)
- a lényeg valahogy nem sikerült vékonnyá lennie

Nos. Innentől egy remek címmel meg kell őket szólítani, hogyaszongya:

- Miért nem sikerül lefogynom?
- A fogyókúrák 18 legfőbb buktatója
- Hogyan fogyhatsz le BÁRMILYEN fogyókúrával?
- stb...

Az elején gyorsan ki kell jelenteni, hogy bármilyen fogyókúrával le lehet fogyni, AZONBAN van egy pár buktató, amire figyelni kell.

Amúgy ilyen tényleg van. Pl, vendégség, izgalom, vendéglő, stb. Itt egy óvatlan pillanatban az ember picit eltér a tervtől és pár nap alatt elburjánzik a dolog, és kész, vége a fogyókurának.

Meg ilyenek. Szóval ÉN nem fogom, megírni ezt, de Norbikám, tudom hogy nap mint nap olvasol minket és itt írom neked az újabb csilliárdjaidat!!! Eladhatod az Alexandra technikáját és mégis neked fizetnek!

Na!

És eszembe jutott még egy dolog.

De ezt most nem írom le.

Majd leírom holnap!

Szervusztok!

Bandddi, aki bizonyos körülmények között 93 kiló, amúgy általában 94


2010. február 1., hétfő

4 hét, 28 nap 15 kiló!

Ez kamu! Elnehigggyétek! Csak bosszúságból írok ilyeneket, mert sztem most kábé 95 vagyok megint és várnom kell amíg visszamegyek 93-ra!

Igenis ennem kellett tegnap, nincs ezzel semmi gond. Viszont Málna nagyon ügyes volt, sikerült visszafognia az input-ot és ezzel komoly sikereket ért el.

Le kellett ezt írjam, mert most hogy leírtam, már játsszi könnyedséggel fogom elérni a 92-őt (a 93-at inkább átugrom annyi nem is leszek soha)

Szervusztok!

Bandddi

4 hét, 28 nap :),-6kg súly+6kg önbizalom

Hölgyeim és uraim :)....Az első egy hónapon túl vagyunk és én most nagyon, de nagyon...és talán még annál is jobban boldog vagyok :D. Az ok, az a -6 kg ami ez idő alatt lecsúszott rólam :D:D:D:D.Kicsit elpityeredtem magam az örömtől tegnap reggel, amikor megláttam a mérleget. Nincs megállás!!!!Amikor már igazán letisztulva látod a saját körvonalaidat, az döbbenet, legfőképpen azért, mert eddig meg voltál győződve arról, hogy egy oszlop vagy, egy sima jón oszlop. :D Hát mégsem, a súlyfelesleg alatt egy egész jó kis nő van. Tele vagyok ám önbizalommal nagyon :D.
Február első reggele csodanapsütést hozott, letakarítjuk a havat a teraszról és tekerni fogunk , vagyis, ha nem fagyunk oda :D
Andris kicsit el van kenődve, mert tegnap bekajált, de szerintem nem lesz gond, tekerünk,szaunázunk oszt' csá.
Lehet, hogy túlzás előre tervezni, de ha ebben a hónapban lemehetne még 4 kg, és akkor,még sokkal-sokkal boldogavv leszek, mint most :D