2010. január 28., csütörtök

Ájvilszörvájv,

A Fogyás elég szépen halad. Az, hogy már látszik a derekam, rendes íve...csodákra sarkall.Tehát a naponta 100-150 alkalommal tükör előtt állás az sima. Egyszerűen fogyok és kész. Én most nem szaunáztam,de....minek :) Na jó, most csak igazából jól esik az, hogy tudok parancsolni a pocakomnak, és nem eszek össze-vissza. Reggel kávé1....aztán még 1...víz-vízzel, ebéd, kávé,víz-vízzel...és utána már nem vagyok éhes...Nem értem, de nem is baj a mérlegelést hétfőn .
Kicsit elcsúsztunk kedden valóban, mert ugye, ha jön egy baba azt meg kell ünnepelni.Pezsgő..pezsgő, vörösbor...és kész is az esti menü. Mivel én nem eszem sokat, viszont a bevitt alkohol mennyiség az elég sok volt ezért a tegnapi napot KO-nak nyilvánítottam...Többet nem csinálok ilyet. Mintha álmomban valaki agyonvert volna.Hat lábú lovakkal álmodtam kb.
Egésznap az Ájvilszörvájvot énekelgettem, piszok rosszul voltam.De új napra virradtuk ma és husssss minden ok :)

Málnus

Critical Mass!!!





Naggggyon büszke vagyok erre a címre!!!

Jópofa miii? Ezt nektek bringások. lenyúljuk a dumát, világ fogyókúrásai, gyülekezzetek! Elérjük a kritikus (test)tömeget és utána a mérlegünket magasba emeljük!

Utakat kérünk a fogyókúrásoknak, az autósok kiszorítanak minket!

Nnnna!

Viszont!

Valójában a kritikus IDŐPONTot értem el (csak én, Málnus hős), mert ugye kedden meg kellett innom fél üveg pezsgőt, fél üveg bort és jópár sört mert szomszédba jött a gólya, másnap meg feljött Zsemle (már a neve is ugye!) és készített eszméletlen finom mártogatós cuccot (amiben volt fél kiló túró, 40 deka, sajt 3 deci tejföl, meg miegymás és NEM NORBIS!), és abba mártogattuk a zellert tennap este. Ma reggel meg benyomtam az egész maradékot, mert rettenetesen izgatott lettem, mert a honlapfejlesztő srácban kicsit csalódtam, mert! Nincs több mert!

Szóval hivatalosan meg kell állapítsam, hogy a 3. nap és a 3. hét IGEN KRITIKUS!

Ma elmentem gyorsan szaunázni tehát, habár a kiscsaj a telefonon eltitkolta előlem hogy van spinning edzés ma este, de sebaj mert kiderítettem hogy holnap is lesz, tehát holnap spinning, holnapután szkvasss, aztán megint spinning és akkor meg kell legyen a 93!!!

Ájkendúit!

Bánddddi!


ui: Málnus most mondja, hogy írhatnám hogy a csajom egyre szexibb. Mondtam neki jó. A csajom egyre szexibb!

2010. január 26., kedd

Csirkére tej?

Igen, ezt nyomtam ma, kis csirke májrizottóval, ráolvasztott sajttal hogy gáncsolná el valaki Norbit és baszotttúúú finom volt! Na, gondoltam ez megvan (smégsincseste), úgyhogy toltam rá TEJET!

Utána bűntudatból tekertem sokat.

Már tudok mozogni.

Holnap kell szannnázni megint!

Valér te hogy állsz?

Bandddi

ui: több káposztalevest NEM ESZEM! Vagy eszeK!

Kata asszony konyhája :):):)!!!!!

Kata barátnőm, gimis barátnő. Sajnos nem találkozunk túl sűrűn, de nyomon követem őt. Ugyanis Katám blogot vezet, nem is akár milyet. Főzős blogja van. Lehetne rá legyinteni, hogy ilyen bloggal már Dunát lehetne rekeszteini, de ez nekem más. Nem csak azért,mert ő írja, hanem, ahogy írja.Imádom. http://lorikonyha.blogspot.com/
Amióta fogyózunk, ő a mentsváram. Bár nagyon jót főz ki Norbi nap, mint nap, de az,hogy a Mérei család nap,mint nap miket fogyaszt, az hihetetlen.Remélem egyszer vendégek leszünk náluk, és nem aprózza el majd,bár nem szokta :):):)

Az 50. bejegyzés :)

Rohan az idő annyira, hogy ma, most,itt ÉN írom meg az 50. Bejegyzésünket a blogra.Pontosan 22 napja álljuk a sarat és fogyunk. Csodás. Ma reggel álltam rá a mérlegre, gondoltam ünnepeljünk, hát van miért :):):):):):) Én már pontosan 4 kilóval vagyok kevesebb, tehát az elérendő cél 20 %-a már megvan. Az Istennősködés, már beindult, van hit is meg eredmény is. Menni fog ez ,mint az ágyba vizelés...Nem lesz itt lacafacázás a fürdőruhásnál, hogy nincs eseteleg, olyan ami tarkótól bokáig takarna, fekete, slankító,hasleszorítós?...Nem egyszerűen bemegyek az üzletbe...megszólalanak a fanfárok, SZEEEEERVUSZ MÁLNUS!!!SZEEEEERVUSZ MÁLNUS!!!Trillázva szaladnak majd körülöttem az eladólányok, és a Calzedonia tulajdonosa, rájön, hogy igazából ő az egész kollekciót az én Vénuszi létemenek tervezte. És megkapom+-ban az Intimissimi új kollekcióját is.....Életem végéig...Fokozzam?

Inkább, most nem túlzás lenne... :)
Szép jó reggelt mindenkinek...

Jaj, ma lesz kurvulás, nem tudom az ivást másképp jellemezni.
Két fantasztikus embernek (Máriusznak és Leának)lett egy újabb gyönyörű angyalkája a tegnapi napon Joó Gréta Nadja személyében, Na erre ürítünk ma poharat, hogy a kisasszony végre megérkezett közénk .Az Isten éltesse egészségben, boldogságban:):):):)

Málnus :)

2010. január 24., vasárnap

A fogyózáshoz először meg kell hízni!

Ezt csak azoknak mondom, akik nagy kedvet kaptak hozzá! Ha te például egy gramm túlsúly nélkül olvasgatod ezt a blogot, az merő felelőtlenség! Tessék meghízni!


Ha viszont megfelelsz minimum elvárásoknak (több mint 10 kg túlsúly) akkor rettenetesen ajánlom a fogyókúrát, mert baromira lehet élvezni. Most hogy már csináljuk nemtommióta, hihetetlen jól esik hogy reggelente felkelek és érzem ahogy egyre kisebb vagyok.

Tényleg minél több súlyfelesleg van, annál jobban lehet élvezni a fogyást. Mert egy lötyi kis 5 kg miatt az ember nem rendezi át a táplálkozását, de 20-30 kiló, aaaaz igen! Hihetlen mennyit változol közben és relatíve gyorsan.

Amit mindenképp ajánlok a fogyókúránál:
- egy partner, ketten könnyebb
- elköteleződés, mint mondjuk egy ilyen blog. Tulképp 4-5 nappal a kezdés után volt egy holtpont amin át kellett lendüljünk és abban a blog segített, mert hótciki lett volna abbahagyni.
- olyasmi kúra amit élvezel, mert nagyjából olyan kaját eszel amit szeretsz. Igazából mindegy melyik, ha az első két lépést megcsinálod, akkor találsz hozzá kúrát, mert túl sok embert vontál be.

Nnnnnna.

És előtte hízz meg. Jól.

Banddddi

Leszokom erről is, leszokom arról is

Ahogy hívták ma a fél várost a reggel hetes misére, én már talpon voltam...hohohohoh, lesz ma Norbi, meg karatéjolás meg minden...Pár óra után már csak 25 perc bringázás lett belőle, de azért ez is szép. Utána bowling, úgyhogy jobb karra baráti lesz a kézfogásom holnapra.

Tegnap is kibírtam, hogy ne kóstoljak bele a koktéljába valakinek. Absztinensek is lettünk.20 napja egy kortyot sem ittunk. Már ilyen cikkeket olvasok,http://www.hazipatika.com/topics/alkohol/articles/Jokedv_alkohol_nelkul?aid=20021010164346
és minden ok.

Valószínűleg a Cigarettáról is így lehetne leszokni...megfontolandó.Leteszed és kész..Többet nem gyújtasz rá.Veszel inkább egy körkötőtűt és kötsz, ha ideges vagy. Na ez lesz, ha egyszer rászánom magam. Ha szar napjaim lesznek ,és sokat kötök, csinálok majd egy webáruházat, oszt' vigyétek :):):)

Digitális mérleg: 1 nagypárna+1 lakásillatosító

Azt szépen csendbe azért elsunnyogtuk, hogy a Digitális mérleget, becseréltük egy lakásillatosítóra és egy nagypárnára, mert szerintünk nem mért jól....Kellene szereznünk egy rendeset, mert ez a tekergetős olyan ,mint egy hisztis nő. Percenként változik rajta-benne minden.


Ha valakit esetleg érdekelne csere szinten dolog szóljon :)Van egy másik párnánk is ami vadi új...olyan hullámos gyógypárna, és én szívesen túladnék Andris Laptopján is. Aminek örülnék,...hm csukló-boka súlyzó, tavasz,nyár, -17 kiló, egy komplett all inclusive nyaralás a Bahamákra. Édes (csere) Élet jeligére várom a lehetőségeket.
Málnus

Báj-báj mamaintegető :)

Tegnap maxiban szétcsapattuk magunkat. :):):)Andris fallabdázott Máriusszal ,én pedig ismét felfedeztem a fél órás tekerés után egy újabb gépet a konditeremben, mégpedig az evezőpadot. Nagyon jó cucc. Edzi a kart, a pocakot ,a lábat és egy szintén ott edző asszonyka szerint nem viszi le a cicit. Ebben én egy picit azért kételkedem, de meglátjuk.El kell tüntetni a mamaintegetőket sürgősen ,és szerintem ezzel működni fog.Találtam még külső-belső comb erősítőt, de aztán inamba szállt a bátorságom a megjelenő szuper-csávók miatt. Jöttek ott nekem futkorászni a futópadon, én meg velük szemben Vénuszkodni nem akartam :):):).Az nagyon, jó, hogy az edzőteremben már visszaköszönnek...hm akkor ezek szerint mi már oda járunk.Ez fantasztikus. Kinéztem magamnak a spinninget ott, de aztán megláttam a nőt aki tártja és inkább nem mentem. A hölgy kellemes negyvenes lehet.Ez még nem lenne gond, de amikor megláttam ,hogy nekem feszesebb a testfelépítésem, mint az övé, akkor inkább elvetettem a dolgot. Furcsa nem? Én egy edzőtől azt várnám, hogy mindenhol kerek, nem lóg semmije. Hát ő nem ilyen volt.Régebben...olyan 3 éve :) jártunk Spinningelni az Oxigén Wellnessbe és az nagyon jó volt.Ott az óraadók teljesen rendben voltak Nos mindegy.

Az Oxygenben tanítottak meg igazán lelazítani, aminek örömére másnap nem lesz őröletes izomláza az embernek. Nagyon fontos, hogy ne vegye el a kedvünket a fájdalom a következő naptól...nem csak az edzéstől , hanem a másnapi léttől.
Infraszaunáztam is,Andris nem jött, de így legalább szépen el tudtam hencseregni a kis szekrényben egyedül.
Csinosodás van kérem szépen. Holnap pedig mérlegre állás.
Ma Bowlingozunk...az is sport.
A tegnapi táplálék :

Update arrabiátás tészta csirkemell csíkokkal
Update paradicsomoskáposzta
3 L víz

A szó amit keresek...nos az az elégedettség. Mert összpontosítás van, fogyás, eredményesség, és nyugalom.Nyugalom legfőképpen attól, hogy megvalósítható a fogyás, amit eddig nem gondoltam.

Én egyszer már voltam NAGYON duci, kb olyan, mint amiről most kezdtem.Akkor 2003-2004 környékén akupunktúrával sikerült elég rövid idő alatt lefogyni kb 20 kilót.Sikerült megtartani 2 évig, de aztán visszapakolódott szinte az egész. Most megtartósra tervezem :):):)



Málnus

2010. január 22., péntek

A Fogyás hatalom, a Zsírt meg leadom


Nem is tudom, lassan zsírverseket fogok írni, és megfilmesítem az életünket. A reggeli kóborlást a mérleg körül,...mérjem ..ne mérjem magam, a tejeskávé méretét..kis pohárból, nagy pohárból igyam e....pocakvizslatás, milyen lapos,milyen puha a bőr...Jééé. -Nézdd csinosabb vagyok,mint tegnap?Na akkor ma tekerünk , vagy infrázunk ? Dolgozzunk,ok...Még elolvasom az utolsó fogyis cikket.Pici munka ,újabb ártiköl találás az egészséges életről, vagy a mellfeszességről, némi öröm, hogy más is így melózik magán. Pár régi kép újra nézése, hogy milyen is voltam.Jézusom...már-már csinos, néha szexi, talán még olykor eszméletlenül jó nő is(van ám önbizalom)..... :):):)...Ok meglesz.

Alapvetően egész nap fogyókúrázom :)Így. Na jó persze, rendesen eszem és megy a sportwellness így egybe,meg a 6 után nem evés.

2010. január 21., csütörtök

Update még a sör is :)

Tényleg műkszik a kúránk. Amit az inraszaunázásról el lehet mondani még az a győőőőnyörűűséges bőr ami napról napra szebb. De tényleg .Egy újszülött babapopsija semmi ahhoz képest amilyen a mi bőrünk.

Elég jól haladunk és az elkurvulásnak még az esélye sem landol a szemünk előtt istenigazából Ha nassolásra adjuk a fejünket, akkor csak is a puffasztott búza jöhet szóba. Sikeres elrágcsálása utána csak az eltelítettség érzése marad és az, hogy ez igen, ez nassolás. :)
Nekem némiképpen hiányzik már egy jó sörözés, de azt hiszem ezt már írtam. Norbi Update rendszerében a sörözés sincs kizárva. Az Arany Ászok 2-es kódú ami annyit tesz, hogy délután 3-ig akár mataharirészegre is ihatom magam. Csak hát kinek van kedve délelőtt talajra innia magát. Gondoltam már rá, hogy egy rekesz Arany Ászokkal kivonulok, valamilyen hómlessz banda környékére akik már reggel egy 2 dekással kezdenek aztán csapunk egy kis déjtájm bulit velük.

Felfedeztem magamnak az ellipszis trénert ,múlt hét szombaton,ami mindent megmozgat .Úgyhogy most szombaton is amíg a fiúk szkvassolnak addig azt nyomom. Ha valakinek van kedve becsatlakozni szívesen veszem. Reggel 10-re megyünk szombaton ide:http://www.griffsquash.hu/ .Van mindenféle ketyeréjük.A sima szauna benne van az árban.

Az egyik kedvenc farmerom elkezdett rámjönni, és ennek boldogságát, táncos mutaogatás formájában próbáltam népszerűsíteni Andrisnál, de nem igazán volt rá vevő...Ő ezt nem érti :):):):)


Málnus

Beindult








Beindult a dolog, naponta felváltva nyomjuk a szaunát és a szobabringázást, nekem nagyon bejön így. A szaunázás előtt egyáltalán nincs kedvem kimozdulni, de arra rá tudom venni magam hogy beüljek a kis izzasztó szekrénybe 40 percre.

Szaunázás másnapján viszont van kedvem már sportolni, mennék, csinálnám, ezért reggelente nagggyon jó érzés bringázni egyet. Mostanában amúgy mire odaérünk a szaunába már rám jön a mozoghatnék a szaunában pedig 20 perc után elkezd járni a lábam és nem bírom leállítani.

Felébresztjük magunkban az olimpiai bajnokot, futva fogunk közlekedni, hidat nem használunk Pesten csak úszunk... stb. De tényleg marha jó érzés, hogy nem kell erőltetni a sportot, hanem egyszerűen kedvem lett mozogni. Egy nap infraszauna egy nap sport, ez a technika amiből iszonyatosan meg fogunk gazdagodni, aztán jönnek a Málnussss fitnesz parkok és a Banddddi 1 földimogyoró, diétás sör, és komplett menürendszer. Mi nem Dubajba fogjuk eladni a szisztemet mint Norbi, hanem egy másik naprendszerbe bassszus! Pitttiáner!

Azokat akik nem hajlandóak beülni az általunk gyártatott infraszaunába, Valér veszi kezelésbe a Csúzli Szisztemmel (1200-as kalória).

Ha ez se segít akkor pedig megkérjük őket hogy vigyázzanak Bendére (Valér fia) 1 hétig. Az feláras lesz mondjuk, mert akkor egy komolyabb lelki változáson is keresztül megy az ember (azután szolgálatkész lesz, kedves, de egyben határozott is. És extrém vékony).

Nagyjából ennyi.

Átadom Málnusnak a terepet, mert egy ilyen sikersztoriban neki is mindenképp nyilatkozni kell. Utána leközöljük a tegnapi sztárfotókat.

2010. január 19., kedd

83kg!!!!!!

Csak szólok!!!!!!!Pedig este van lelkecskéim este!!!és mégis a Mérleg 83kg-t mutat!!!Istenem micsoda boldogság :):)):):):)

Tekerjük le!




6 rántott csirkefalat ledolgozásához mennyit kell tekerjek?

phhh, megyek!

Banddddi

ui: amúgy megint bazi jó ötletem támadt és azér kezdtem el enni, mér van ez mér

Cellux: van barátod





Hi Valér!

Naggggyon jól nyomod!!! Mi hétvégén voltunk szkvassolni, ami nagyon jó volt akkor, de utána valamiért a szervezetem földimogyit követelt!

Adtam neki, mert ő biztos jobban tudja. A szkvass - még nem mutatták ki - de pont azokat az aminosavakat, szabadgyököket és glúkóz-kálciumot égeti el, amiből a földimogyiban köztudottan olyan sok van.

Még szerencse hogy eszembe jutott.

Szóval szombaton megcsúsztam, de tényleg csak minimálisan, már már kötelező jeleggel, de most újra bek on trekkkk!

Iszonyat idegesítő izomlázam volt, nem olyan nem tudok megmozdulni, csak váratlanul eszembe jutós, de tegnap hálistennek az infraszauna kiszedte és most megint lett kedvem sportolni. Málna le is takarította a pályát (teraszt a hótól), úgyhogy hamarosan indul a túr dö pest (mármint szobabringa).


A fenti képen zenehallgatásra beállított telkóm látható, mindenképpen rögzíteni szerettem volna, hogy milyen remek dolog a cellux, kontakthibára, sebre, leesés elleni védelemre, gyors és teljesen hatástalan javításokra. Naaagy kedvencem. :)

Az erő legyen a f(a)ogyizókal!

Banddddi


ui: képzeld mi visszavittük a digitál mérleget. Sajnos nem volt megbízható (változott az érték attól függően hova állsz), plussz rém idegesítő volt. Inkább a haslemenést figyelem. Haslementét.

2010. január 18., hétfő

Wings of love

Még ha sokszor halljuk is,most jól fog esni :)
http://www.youtube.com/watch?v=N1L9Pw2Xpac

Bár ez nem kapcsolódik szervesen a fogyókúrához, de mégis a lelkem miatt nekem fontos...lehet, hogy blokkolja az agyam a fogyást, ha nem írom ki...megcsavartam mi?

Pfú, telejesen szétcsapott az álmom ma..teljesen..nem részletezném igazán dióhéjban annyi, hogy a pasim más nőt vesz el és, lesz két gyerekük.Pedigrés csaja lesz...Hú úgyhogy 5.20-óta kint muttyogtam, és cikk keresésbe kezdtem, régi barátommal guglival. Régóta érdekel a roma téma, gyerek, asszony, művészet..integráció...stb. Nos erre rákeresve a legjobb cikkeket a Marie Claire magazin oldalán találtam az itthon rovatban.Érdekes, hogy minden ami roma rettegést okoz az emeberekben, egy fogyi blog persze nem erre való de szerintem muszáj mozdulni a felzárkóztatás irányába.
Vissza a Testhez,

Szakad a hó, úgyhogy ilyenkor dukáljon a nagy séta. Ma is lesz infraszauna és jön Norbi, persze nem személyesen,de attól még itt lesz velem ő...és együtt megcsináljuk!!!! :):):):)

Bazsi barátunktól jön ugrálókötél, Katámtól lesz hullahopp karika... :) isteni, alakul ez.Van valakinek esetleg egy saját fitnessz terme folyamatosan ott állomásozó edzővel,masszőrrel? :):):)

Fontos a fogyásnál a nők egyik legfontosabb pontjáról a ciciről is írni.
Hát ha fogyunk akkor, mindenhonnan fogyunk ...lehet használni dekoltázs krémet, lehet okosan edzeni...de akkor is egy kicsit fogy. Nos nekem eddig először nem a szemembe néztek az emberek, de most félek, hogy ez változni fog. :):):) Utána olvastam, és a döbbenet óriási. Nagyon sok nő teljesen kész van. Végre lefogyott, viszont a szép formás cicije elfogyott, a bőre gáz lett...úgyhogy lenne inkább újra túlsúlyos, mint hogy ilyen dekoltázsa legyen.De azért nem kell teljesen elkámpicsorodni!!!!!
Kerestem pár segítő cikket, amivel megelőzhető a sírás -rívás :
http://noipraktikak.blog.hu/2009/04/27/a_mellfeszesites_praktikai
http://www.nana.hu/szepseg-es-divat/test/a-szep-mell-titka-12869.html
http://www.blush.hu/szepseg/329

ez egy fórum hozzászólás, de segíthet: Tudom, h a mell is zsírszövet, de ha nem fogyókúrázik az ember, bőven eszik, de mellette tornázik, akkor a zsír oda fog lerakódni, amelyik testrész nincs megmozgatva. Ha történetesen a melledre nem tornázol, nem futsz, nem ugrálsz, nem súlyzózol a mellizomra, akkor az a kis zsír a melledre fog lerakódni, tehát még nőhet is picit a mell, nemhogy fogyna.
Világ életemben tornáztam, sportoltam és amikor fölszedtem extra kilókat, akkor én is megpróbáltam a nem fizikai megterheléses fogyást választani, vagyis a fogyókúrát (ugyanis mindenfelé azt harsogják, h milyen gyorsan lehet fogyni tőle), de sajnos úgy nekem is lement a mellem. De: tornával és helyes táplálkozással mindig is megmaradt.


Nos,szép feszes tested mindenkinek kartársak és kartársnők :):):)

Csókok
Málnus

2010. január 17., vasárnap

A várt adatok

Sziasztok!
Ha valaki azt hitte azért nem jelenkezem mert feladtam, az nagyon téved!!!!
A régóta várt mérési adatokat szeretném megosztani veletek, de előtte röviden mi is történt a héten.
Teljesen ráálltam a már említett 1200 kalóriás étrendre és elég változatos kajcsikat találtam ki. Ilyen például a grillezett lazac, almás kefires céklával, vagy savanyú káposztával.
Néha megkívánok olyan dolgokat is ami nem egészen illik bele a diétámba. Ilyenkor belecsipegetek az íze kedvéért, hogy ne legyen hiányérzetem, és ne menjen el a kedvem az egésztől. Ha kicsit emiatt átlépem a meghatározott napi kalória mennyiséget nem baj, mert 1500 kalóriánál is beindul a fogyás. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden nap ez történik. Kizárólag csak hétvégén mikor együtt az egész család és én készítem el az ételeket.
Két hete nem ettem kenyeret, azaz csak pirítóst abból is összesen (előre szeletelt tönköly kenyér) kb 6 szeletet. Semmi tészta, kevés sajt.
Karácsonykor mértem magam utójára ez nem a legszerencsésebb idő volt, de akkor jutottam hozzá pontos digitális mérleghez. Ugyanis nekünk nem volt ilyen mérlegünk. Azért írom, hogy "nem volt" mert mától VAN!
Akkor a mérési adatok:
Karácsonykor voltam 106kg ebből a 3 számjegyű adatból szeretnék június végére 85-88 kg-ot varázsolni. Célom, hogy február elsején már 2 számjegyet mutasson a mérleg. Nem tudom jó úton járok-e, de ma reggel 103,2 kg voltam.
Remélem könnyebb lesz folytatni, ha a mérlegen olyan eredményeket látok, amilyet szeretnék. Ha látom, hogy van értelme, ha jön a sikerélmény és megy a zsír rövidnek fog tűnni ez a fél év.

Valér


Cselendzs déj


Hú, hát hol is kezdjem :):):)

Mérlegre nem állok, csak rendesen eszek és sportolok,és wellnesselek, és odafigyelek magamra, és barnulok, és kezd működni az anyagcserém,és van kedvem kimenni sétálni még sportolás után, és van energiám, és...és...és...hiszek magamban. Fantasztikus,látszik, hogy fogyok.Amióta Sólyámászmama írta nekem, hogy hagyjam a francba a mérleget azóta rá sem álltam. Szavában bízom, mert 40!!!!!!!kilótól szabadult meg őnagysága KisSólyom szülés után.!!!!!!!!!Szebb,mint valaha.

Csütörtökön Infraszaunáztunk,pénteken már nem is tudom mit csináltunk, viszont Tegnap,igen tegnap kedves barátaim....Cselendzs déjt tartottunk :)
Máriuszról már írtam: ő szomszéd, jó barát,néhá biznisz, lassan 3 gyerekes papa, az ő felesége Kálámbóné...na szóval ők tegnap fal labdáztak Andrissel, addig én Kardiógépeztem.Tehát megtörtént a csoda,azaz a két évvel ..vagy talán van az már 3 is..szóval asz akkor kapott squash ütőket kibontottuk a csomagolásból :):):):) aztán infraszaunáztunk és délután Rollereztünk egy tök jót a Margit szigeten azt már csak Andrissal kettecskén. Naggyon sportosak vagyunk naggyon.

Győőőnyörű amúgy kint a sziget most. Zöld a fű, közben ködös volt az egész, csodálatosak a platánok, a varjak folyamatosan kárognak....Szal' eléggéklassz, olyan angliás.

Érdemes ott sportolni szerintem. Főleg aki fut annak az csodaklassz. Őrületes ott a naplemente.

Egy a bibi csak, egy nyilvános klotyó sincs nyitva, namost én napi 3 liter vizet iszom meg....tudom, hogy a bokor a barátunk, de minden levél le van hullva.....

Nos ez van...
Ma is kellene valamit sportolni...vagy bármit, azt hiszem egy nagy séta is ugyan úgy jó lenne.

A tegnapi kaja:
reggel: 3 szem mandarin
ebéd: Update1 gombás metélt
vacsora:3 szelet Update puffasztott búza , selyemsonka, 1 joghurt
Lötty: 3 tkv, 3l víz

2010. január 15., péntek

Vigyázat!




Vigyázzatok, jön a hétvége!

Fel kell készülni, bármi lehet!

Bandddddi

(ez az én adagom, mint most kiderült. csak spenót, erős leszekkkk)

(ááááááá, nem spenót elnehidd)

2010. január 14., csütörtök

Gatya patya




Hö!

Genis csúszik lerólam a gatya! Most komolyan, Málnussal rollereleztünk keresztül a szitin, nyomtuk fel a Zichy szórólapokat 2000-el, amin lehetett összevesztünk, és közben naon durván észrevettem, hogy lepattantam a járgányól és a gatyóm csúszik lefele!

Szerettem ezt a nadrágot.

De ennyi.

Ez olyan, mint amikor az első pár hajszál elől kétoldalt kihullik. Tudod mi lesz a vége. Csak annak nem örültem, annyira. (phuuu, a hajnövesztésnek kell majd egy másik bloggg). Szal ez a gatyó is szerintem érezte, hogy ez itt aaaaz. Eljön a nap, amikor mindkét lábammal belebújok az egyik szárába és nagyokat kacagunk, hogy HÖ HÖ! ezt meg milyen batár nagy spártai hordta??? Hö!

Szal ez van, fogyunk ezerrel, Málnát minap jól kiröhögtem hogy minek veszi a Norbi fogyasztós snack-jeit, hogyaszongya Pufffasztottt Búzaszelett, meg ilyen olyan nassss kevés kalóriával. Nevetséges.

Azóta csak azt eszem.

Persze.

Nézd, a helyzet az, hogy a franc fog levest enni egész nap. NEM és NEM! Csak keményen! NEKEM BELEFÉR a pufffasztott búzaszelettt!!! Megengedhetem. Ennyi.

Miiiiiiiiindegy, így is fogyok érteeeeeeeed.

Jah és hogy hány kiló vagyok? Háperszehogykilencvenhét! Sűrűsödöm. Már érdeklődött a NASA nálam, hogy a nehézvíz recept kéne, meg a feketelyuk, megminden. Levágtam a körmöm, odaadtam nekik vigyéééék! Majd rájönnek hogyazufók micsináltak velem. Azaz velünk.

Valér te hogy vagy? Naon rikán jelkezel!

Egyél te is puffasztott búza szelet!

Megyek, mert szivat itt valaki valami fjordítással.

Szervusztok!

Banddddi


ui: csakazér vagyok ilyen boldog mer sikerült végre beizzítani a Wordpress-t egy kattintással az egyik honlapon, máskülönben teljessssen kész vagyok mert a Zichy töküres 1 hónapig, tessék szólni anyunak nagyanyunak hogy lehet jönni a bródvéjre óccccsóóón

2010. január 13., szerda

Dzsászt cseking



Hahóóó!

Te ülsz ott a gép előttt?

B & M

2010. január 12., kedd

Kockásfülünyúúúúllll

Ezt muszáj ide feltennem.Az iwiw-en az egyik ovistársam elindította az ovi oldalát és folyamatosan újabb és újabb képeket tesz fel.Annyira jó de komolyan.És ma lett 1 amin teljes alakos 5 és fél évesként rajta feszítek a farsangon 1986 februárjában. Van olyan is amin nyomjuk a szódásmálnát szííívószállal...Imádom. Annyira sportos vagyok hihetetlen....már akkor is a kék mackóban és az óriás fülkkel.Persze a királyfinak öltözött Era mellett az asztalnál valószínűleg az ovónéninek jelzem, hogy én az Updatet kérném, de csak hashajtóval..ha lehet

Nagy ügy!

Hja, update palacsinta, az is valami? én most toltam 1 lityi ananászlevet.

Ja, ezt nem írtam az előbb? :)

Amúgy az ananászléről az járja hogy az emésztése több energia mint amennyit nyersz belőle.

Reménykedjünk. :)

ndddi

Kis Norbi menni Ámerika


Ma itt voltak Otthon ,édesék( http://otthonedes.blog.hu/ ) és mondták, hogy én KisNorbi ámerikai taníttatását szponzorálom a hashajtós kajákkal. Jaj. Hát legalább menne tőle a hasam...De nem. Bocs de muszáj így leírnom. Amúgy a kja nagyon jó.De ha jobban meggondolom...mindegy ha már az én pénzemből fognak külföldön tanulni, legalább tanuljanak rendesen majd és ne hozzanak rám szégyent.

Most szaunázás után, gondoltam ki.aszok a világgal...(nem magammal) ,ezért megszegve az este 6 után nem eszek szabályomat megettem az Update palacsintát....nos mindjárt szétrobban a gyomrom.


Málnus

Megoldáááás


Ezt nézd Málnuss, megbízható forrásból a megoldás: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/20041013/fogyokuras_sor_a_nagy_pocak_ellen/

Bandddi

Na mostmár aztán....





Hát nem fogyunk...Én ezt nem értem. Este lefeküdtem 84,8 kg-val, reggel 85,4-kg val-vel keltem... Nos kicsit Copperfieldes nem? Hát én ma is Infraszaunáztam, tegnap tekertem.Megiszok rengeteg vizet, megeszem az Update kaját, sétálok..és semmi. Értitek...DE Nem adom fel. JÚNIUS 22-én leszek 30 addigra szeretném megcsinálni a ezt a fogyás.

Rájöttem Bandi ,nem söröztünk már réges rég óta...ott a Bi-bi.

Nem baj nem adjuk fel megcsináljuk.
Málnus

Vizuál fogyás


Szervusztok!

Tűrhetetlen módon a létező összes mérleg elromlott körülöttünk!!! Nagyon nagyon bomlasztó hangulata van amikor a világegyetem, de a környező galaxis mindenképp összefog és megzavarja a könnyed gravitációs ellenőrzési folyamatot, amire most ki van hegyezve az életünk!

Másrészről viszont egyértelmű eredményeket produkálunk. A tükrök körülöttünk csodásan működnek és egyértelműen mutatják a haladást, amit a mérlegek nem jeleznek. Valószínűleg egyszerűen a fajsúlyunk lett nagyobb, sűrűsödünk, hülye Norbi ezt nem mondta.

Mindegy, nem panaszkodom, egyáltalán nem zavar, sőt már túl vagyok rajta régóta, DE MI A FRANC VAN MÁRRR?

Egy maratont már simán letekertem (najó lejtőn), gépeltem vagy 101 sort, vettem olyan 130000 lélegzetet mióta fogyózunk, honnan ez a fene sok energia, mert kajából nem az biztos!

Szeretném jelezni a testemnek, hogy ideje lenne a kamrából, meg padlásról meg az úszógumikból táplálkozni, mer mosmár, azér!

Amúgy tudom hogy fogyunk, csak lassabban. Mondjuk ez azért jó, mert fennáll az esélye hogy meg is tartjuk majd a súlyunkat.

Ennyi!
Bnadddddi!

2010. január 11., hétfő

Dzsovi

Én Szombaton ettem túl keveset, de az nem volt okos dolog, estére teljesen lemerültem.

A mérleget megvettük, de egyrészt ez is csal itt össze vissza fél kilót simán, attól függően hova állsz, másrészt sikerült kitapasztalnom, hogy nagyjából 1,5 kiló kaja mindig van az emberben.

Néhány érdekes info:
1 leves + 40 deka
fürdés + 50 deka (ennyit sztem a bőrdön beszippant simán a vízből úgy látszik)
1 db alvás - 60 deka (hova tűnik???)
4 óra munka -10 deka (a Sanyi szokott ásni én csak nézem... amúgy gép előtt ülés visz ennyit)

A súlyom most 97 körül van pedig rettenetesen karcsú vagyok a tükörben. :)

Banddddi

mai menü

Szia, helló!
A mai menüm:
Reggel: 2 darab keménytojás
10 órai: 1 darab alma
Ebéd: 1 darab abonett
Uzsonna: 2 darab mandarin
Vacsora: 1/2 Liter leves, főthús, 3 mandarin
Vacsi mindig 18 óra előtt!!!
Mérleget még nem szereztem be ezért az eredményt nem tudom. Egy biztos, sokkal jobban érzem magam.

Sing Hallelujah!!!!!nánánánáná


Meghozták a Norbi Karate Fit DVD-t Jeeeesssszssszszszszs, http://www.youtube.com/watch?v=L03JVPaZpyc

Ez valami csoddás lesz :) Reggel már fél órát bringáztam kint az erkélyen, nagyon durván beöltözve és éreztem, hogy na most tudnék...Vácig tekerni. Naggggon durván felszabadít a jóidő és a napsütés.

A Karate Fit DVD-n amúgy nem ugrabugrálnak, hanem Bruce Lee oltárán áldozva karatéjolnak kis túlzással.Este kipróbáljuk Andrissal, szíííjjel csapjuk a teraszt.

Jó lenne még egy hullahopp karika, vagy ilyen csuklós-bokás súlyzó. Na azzal eltűnne minden mamaintegető.
Visszajött a kedvem a sporttól.

Jaaaaahhhh Bocs 84,8KG vagyuk, ha onnan nézzük, hogy 86 volt a kezdet.. Nem is rossz.

Málnuss

Vidám Vasárnap Üveggyapottal


Tegnap beindult a gépezet.

Már reggel tízkor ott kornyadoztunk az Infraszaunaban, amiben sikerült 40 percet elketyegni, aztán csobbanás és haza. Még szombaton kivettük a Tvájlájtot :) amit aztán elképedve néztünk végig..A vicc az volt ,hogy pár órával később Kis Zümitől megkaptam a Vércsoport diétát és folyamatosan azon kattogtam mitől lehetett ennyire jó szaga a lánynak.Én is olyan szagú akarok lenni :):):):)

Andris elment ping-pongozni a Decathlonba,a én pedig itthon pattantam a szobabringára,kint a teraszon Katyusának beöltözve. Előtte még, bekentem a hasamat és az oldalamat Szűz Tea Krémmel, aki már használta tudja, aki még nem annak elmondom, hogy vérbőségfokozó, olyan, mintha üveggyapottal csapdosnának.Miután kiszurkálta magát elkezd melegíteni nagyon durván.Vigyázni kell vele ,mert nem kell sok.Akinek érzékeny a bőre, inkább ne használja.Úgyhogy profin fóliába tekerve tekertem :).Állati jó volt, végtelenítve betettem a Holdviola Zenekar egyik számát és csak úgy suhantam keresztül kasul gondolatban. :)30 perc tekerés után ,olyan nagyon bátor lettem, hogy gondoltam mit nekem a Gellért hegy még kicsit kocogok is. Hát séta lett belőle. Nem eszik olyan forrón a kását.Azt elfelejtettem, hogyha Szűz Tea krémes bőrrel zuhanyzik az ember ekkor az nagyon rossz érzés, főleg, ha meleg a víz...ááááúúúú

És hát fogytam valljuk be őszintén.

Szerintem amúgy én nem 85, hanem 86 kg-ról kezdhettem a múlt héten...szerintem ...vegyük így.

Estére már 65 kilósnak éreztem magam a Fitt naptól és azon gondolkoztam, mit is csináljak még...mondjuk,de rájöttem, hogy egy napra ennyi bőven elég a testemnek, ami amúgy 0 mozgáshoz szokott
Menü:

reggeli:
2 főtt tojás, 1 szelet norbi Update1 puffasztott búza
ebéd:
update1 lencsés csirke izé
vacsora:
3 szelet Update1 puffasztott búza

Lötty: 3 liter viz,2 tejeskávé,2 csésze zöldtea
Málnus

2010. január 9., szombat

Hello Valér!!!!



Végre!!!

Hős vagy ezzel az 1200 kalóriával. Én a gyümölcsöt egyáltalán nem számolom ételnek, ma mondta Eszti, hogy a banán iszonyat bűn, én meg simán eszegettem!

Add meg a kilókat is, hogy lássuk a fejlődést! A kép valamiért nem látszik (vagy nemtom mi lehet az a post-odban), tedd fel megint, meg tegyél még képet! Meg írd mi a szitu.

Nem írom le hogy megvettük a mérleget mert Málna már megtette, de nagyon durván dekára pontosan mér, tehát ha megeszel 30 deka levest, annyival több vagy.

Mondjuk érdekes nézni mennyi az ember fogyasztása, teszel veszel és egyszer csak már 10 dekával kevesebb vagy. Gondolom a kaja, mint üzemanyag folyamatosan használódik el. Amúgy olvastam, hogy az emberi testben az agy használja a legtöbb energiát, úgyhogy a diéta mellé kéne egy kis keresztrejtvény meg pár szimultán sakkmeccs és kész.

Namindegy a lényeg, hogy a mai napi negatív csúcsom 95,7 kg, leves után 96,1.



Málnus 85, nála lassabban indul a dolog (pedig látszik rajta hogy fogy nem értem), de holnap rádobunk még egy szaunát.

Néhány kép:



Betárazva hétvégre, leves muníció




Beizzítottam a gépet. Manuális meghajtású.

Amúgy zenére tekerni nem sport, hanem élvezet.

Digggitális...nem tekerős

Lett mérlegünk, kvarcóraszámos, diggggitális,üveg. Jáj olyan gyönyörű.Dekára pontosan vágja az eredményt hozzánk. Csodaszép. Volt nálunk Valér felesége kedves rokon Eszti, és mseélte Valér nagyon komolyan veszi a dolgot!!Éljen-éljen.

A mai menüm:
Ebéd
Update finom főzi, csiri husival
Uzsi
2 db Update 1 káposztás hassé
Vacsi:
3 Update 1 Puffasztott Búza,1 joghurt,2 főtt tojás,8 dkg sonka

Eddig másfél lityi víz, de mindjárt rápörgetek.

Volt ma egy holt pontom...Kicsit idegeses lettem délután 5-6 körül..Valószínűleg kevés volt a kaja amit ettem, és kevés a víz is.
Sebaj. Túléltem, de egy vergődő oroszlánnak éreztem magam...nem volt jó...nagyon nem.


Ami fontos.
A Viasat 3-on ..vagyis a netes videó oldalukon találtam egy műsort, a Szeretem a Testemet. Fantasztikus önbizalom tenger az egész. Én most már nagyon nem érzem jól magam a bőrömben. Bár szeretem elviccelni a súlyom súlyát, de nagyon rossz így. Persze erről csak én tehetek, mert én ettem ennyit és nem más helyettem.Lötyi-mötyi-fötyi-pötyi vagyok naaa. Kicsit szontyi...de mindjárt huss és el is tűnik, mert olyan ficánka testű sellő leszek :):):) ,mint voltam!!!Megcsinálom!!!

Málnus

Jaaaajjjjj ez kimaradt

Egy gyors méregtelenítés is beficcent a fogyi mellé és ezt a
Pannonhalmi salaktalanító tea
fogyasztásával érem el!!!!

A módszer amivel próbálkozom...

Ez tényleg működik - most az e-mailben elküldött szöveg megjelenésére gondoltam nem pedig egy reklámszlogenre a módszerem bizonyítására.
Túl vagyok kb 2000 fogyis oldal olvasásán, áttanulmányoztam a kockahasig vezető út minden centiméterét és rájöttem ez pofon egyszerű.
Nem szabad enni, ennyi az egész!
Ezért én egy 1200 kalóriás menüt állítottam össze, ami napi ötszöri étkezésből áll.
Reggeli általában 1 pirítós vagy 1 keménytojás
Tízórai mindig gyümölcs és abból is csak 150 kalória
Ebédben a levestől a grillcsirkéig minden megtalálható
Uzsonna mindig gyümölcs a tízóraihoz hasonló módon
Vacsora általában csirkehús vagy hal, zöldséggel

Valér

a kezdet

Itt vaaagyoooook!!!!!

Valér

A MÉRLEG ELROMLOTT!!!




Ez kétségtelen. Kelet felé fordulva 98 vagyok, dél, délnyugat 97 és volt egy rövid időszak amikor 96,2.

Málna nem merte elárulni mennyi volt. Utána a tükörben bebizonyítottuk, hogy mindketten eszméletlen sokat fogytunk, és rettenetesen felturbóztuk magunkat. Javasoltam is, hogy azonnal ugorjunk le a Szamosba.

Most durva mérleg vásárlás következik. Gyönyörűek vannak.

Banddddi

Pofoz az élet

Hát eljutottunk este oda, az infraszaunába, de ez még semmi, pezsgőfürdőztünk is...de ez még semmi, őőőő .


Nos, eléggé jó helyet találtunk. Vicces volt ,ahogy puccéren, türibe bugyolálva ültünk ketten egy mini kabinban, ami leginkább egy kis szekrényre hasonlít.Persze én ültem az ajtónál,amivel szemben egy tükör volt. Jáj, próbáltam nem odakacsintani, a barokkosan nőies alkatomnak, de sikerült. Kicsit úgy éreztem magam, mint kiskorunkban, Komáromban a mamámnál azon veszekedtünk az unokatesóimmal, hogy ki ül a dugón a kádban...senki nem akart. Nos holnap ha megyünk Andris lesz kénytelen szembenézni a pucér tényekkel 45 percen keresztül. Kétszemélyes meg minden,nagyon jó volt. Majdnem hallottuk, ahogy serceg a zsír, kicsapódik az izzadtság , vicces volt. 45 percig ültünk bent, jókat rityi-rötyiztünk, olvasgattunk és hesszeltük az időt. I.Szauna után zuhány és csobb a pezsifüribe. Pofoz az élet kétségtelen. :). Úgy jöttünk ki onnan, mint aki betépett. Már-már meg merem kockáztatni, hogy olyan volt,mintha sportoltunk volna. Bejelentkeztünk vasárnap reggel 10 órára újra. Amúgy nem mellesleg itt nem csak wellness van, hanem fitness terem, aerobik spinning, szal' lehet, hogy a végén ráfanyalodunk a sportra is. Itt van wellbox, amit már régóta szeretnék kipróbálni..úgy hogy miért is ne.

Ha eseteleg valaki tud olcsó Infraszaunázási lehetőséget legyen kedves és szóljon" kedvező árú izzadás" jeligére várjuk a kommenteket

Ímhol néhány fottttó a helyről ahol tegnap voltunk.


A Mályvatea jótékony hatása folyamatban. Nem térnék ki rá bővebben :):):):)

Málnus

Olvad a zsír is (remélem)

Eltekintve egy durvább mogyi-kisértésről ma minden teljesen olajozottan haladt a fogyi-fronton. Ugyanis eszméletlen mennyiségeket meg lehet enni fogyókúrás kajákból. Én például már fél éve Gastroyal színesleves kúrát nyomok kisebb megszakításokkal és emelett hibátlanul tudok hízni. Ez persze csak kemény tudatos nassolással érhető el, ahol is a bor és a sajt meg hozzá a dió a levegővel egyenértékű, lényegében nem szükséges vele kalkulálni.

Mindazonáltal holnap ráállok a mérlegre, de ha - és most nem fenyegetésképp mondom - nem leszek 96,9 , kénytelen leszek valamilyen brutálisabb eszközhöz folyamodni: Sport.

Ennek némileg bevezetéseképpen ma nyomtunk egy teljesen sport-értékű infraszaunázást, kis fürdőzéssel, marha jó helyen. Ennek pontos leírását Málnára bízom, most visszavonulok egy alvó-fogyásra.

Bandddi

2010. január 8., péntek

Menyü



Ja! ma is nagyon finom kis ebédet és vacsorát szervíroz nekem az Update király :)
Ebéd: Csiripöri nokedlivel Update 1
Vacsora :Grillezett pulykamell érmék görögsalátával.

Nyaklóra iszom a vizet,. A vesém úgy működik, mint egy vizimalom :)

Mályvatejjja.


Este most már tutiziherténylegszáz, hogy elmegyünk infraszaunázni. Találtam egy helyet.Beszéltem is velük...szal' nem futunk cs.csre.

Az egyik barátnőm javasolta egyszer a Mályvateát. .Azt mondta totálisan kipucol.Ő mondjuk erősebben fogalmazott, de attól még a hatás ugyan az.Szerintem hetente egyszer egy ilyen tisztító tea senkinek sem árt. Főleg, hogy holnap szombat lesz...nem kell menni elvileg semrre..ha kell...na akor sem megyek. :):):):) Holnap a jelenetek a fürdőszobából lesz a post címe.

Mályvatea

A mályvatea a szervezetet kitisztítja és megszabadítja mind azon dolgoktól, melyek megakadályozzák anyagcsere folyamatok gyors lefolyását.
Az első időkben a vizet hajtja le, majd utána a beleket tisztítja meg (hashajtó hatás), hogy a lerakódott felesleges anyagok, zsírok, mérgek, ne zavarják az emésztési folyamatot. Ezek után az immunrendszerük is a megújul és lassan elindul a fogyás.
Méregtelenítő hatásához párosul még gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása, amely segít leküzdeni a testsúlycsökkenés által okozott szorongást.
Rendszeres fogyasztása segít az optimális testsúly elérésében.


A mályvateát én inkább azoknak ajánlanám, akik már túl vannak a Szűztea kapszulán...így nem érhet meglepetés :):):):):):)


Málnus

Valéééééér, hol vaaaaagy?

Jogúúúúrt, a főellenség!!!



Hászóval gondoltam mára vígan rálibbenek a mérlegre és a 96-ot alulról súrolom, erre teljes KO. Málna reggel legalább 4 percig mérte magát, biztos rossz az eszköz!

Rá kell fogni a jogúrtra, mert gyümlccsel egyetemben az úgy befészkeli magát az emberbe hogy a mérlegek össze vissza lengedeznek.

Tennnapi lesikló edzés remekül sikerült, utána hajszoltunk szaunát egy jó ideig, de koedukált infraszauna NINCS. Egyelőre. Ma estére meglesz.

Összességében kicsit ráfeszültünk a fogyira, nincsenek eredmények a vezérkar ideges, az ellenség nyomul előre. Iszonyú izgi.

Banddddi

ui.: hallom Málnus most is mérlegel. Kis step erobic, ez is előre visz.

azt hiszem az lehetett a baj, hogy nem toltam mogyit, nagyon ráfeszültem az eredményre. Ja, a tejföl számít? :)



Nos, ez a nadrág nem teljesen tökéletesssss




Viszont a helyzet volt már sokkal rosszabbbbbb! Találtam egy gatyót ami ennyire bő volt rám!!!

Remek érzés, abba kéne járnom.

2010. január 7., csütörtök

Szánkózás





Találtunk egy baziolcsó Infraszaunás helyet itt közel hozzánk a Móriczon :) 30perc / 2fő :1000.-HUF. Szerintem az baráti.
De a lényeg.Sportoltunk :):):) Szánkóztunk :).Az azért sport ám kedves bkartársak, mert a dombra vissza köll kúszni. Andris 5-ször és 3-szor tettem meg az utat és egy fantasztikusat sétáltunk még a hegyen beöltözve, úgyhogy az már sport :).Nagyon jól esett és az nidő fenomalisztik.

Amúgy most nagyon nagy a lelkesedés és a hit bennünk. Próbálunk nem elkurvulni, még gondolni sem merünk...egy sörre vagy bármi ilyesmire, mert akkor azonnali visszaeseés várható :):):)

A gyümölcspép joghurttal pedig nem jó.Szétcsinálta a gyomromat,olyan mintha belepaszírozott volna valaki a pocakomba vizszintesen egy fadeszkát . jáj


2 BigMac menü árért pedig nyümölcsöt vettünk + joghurtot.

Málnus

INFRASZAUNA...VALAMI CSODASÁG


Tegnap a retyezádé szívem miatt én inkább infraszaunáztam és láss csodát nekem még soha nem esett ennyire jól a szaunázás.
Tudsz olvasgatni, meg bármit csinálni bent, váltogatod a fényeket, és közben FOGYSZ. Az izzadás szépen lassan indul be.Nem csinálja szét a szívedet ,jó mindenféle izületi panaszra is.
Ímhol a cikk amit elolvastam és nagyon boldoggá tett.

http://www.infraszauna.net/infraszauna_hatasa


Málnus

Zsíros deszkás



Nos, kedves barátaim, nos.

Iszonyat dizájnban fogom közölni naponta a vágósúlyom, ez mindenkit biztosan naggggyon boldoggá fog tenni.

Tennnap leizzadtunk kicsit a szaunában, Málnus most olvasta hogy 20 perc infraszauna olyan mint fél óra futás. Elég vonzó.

Ma már nincs gabona, de vannak magvak (az nem ugyanaz?) Mind1, asszem kis földimogyit akkor este be kell toljak.

Banddddi

ui.: amúgy nem fogytam 1 kg-óóóót csak pécsen akkorát ettem hogy kell 2 nap amíg visszacsúszok a versenysúlyomba (96 kg).

Ultra Update

Gondoltam hátha más is belekezdene a mókába. Az én változatom a Norbi Féle Ultra Update1.Ímhol a fogyasztható ételek ebben a szakaszba.
1., Az fontos, hogy ne kajáld szét magad még az engedélyezett ételekből sem.
2., igyál meg lagalább 2-3 liter vizet 1 nap.
3., A szádhoz semmilyen lisztes dolgot ne vegyél.
4., Lefekvés előtt 4 órával már ne kajálj semmit...hm én este 6 után nem eszem így egyszerűbb

Szent Norbi Update Király azt mondja, hogy heti 1-szer rugjál be lazulj le,mert így legalább nem veszted el magad igaza van. :):):)

Ma már megjött a kajám.Betettem a mélyhűtőbe, hogy hétvégére meglegyen a kaja. Gyümölcsnapozok.

ULTRA UPDATE1

Norbi párizsi
Activia kaukázusi kefir
Activia natur joghurt
Adriai csirke rablóhús
Alma jonatán
Alma starking
Alma gála
Alma golden
Alma, zöld
Almapaprika
Almás füstölt sajtos göngyölt pulykamell
Almás-káposztás pulykacomb
Ánizs
Arvit paraj
Arvit zöldborsó
Asztali jódos só
Ave szénsavment.ásv.víz
Ave természetes ásv.víz
Babérlevél
Bajor sárgarépás, hagymás káposzta saláta
Barbeque csfelsôcomb
Bazsalikom
Bazsalikomos fokhagymás sült tengeri hal
Bécsi párolt csirkemell Sacher módra
Betyáros zöldbableves
Bismarck sprotni
Bonduelle zöldborsó
Bonduelle zöldborsó répás
Bonduelle répa
Bontott csirke
Brokkoli
Brokkolis csirkemell sajtos besamell mártással
Budapest pulykatokány (csirkemájas, zöldborsós ragu)
Busa
Búzafehérje- koncentrátum
Búzakorpa
Canderel édesítô.bliszt.út.400g
Canderel édesítőszer 300 db
CBA tej 1,5%
Cékla
Céklasaláta
Cézársaláta, hideg sült csirkemell darabokkal, crouton nélkül
Chef almaecet 5%
Chef bio ételecet 15%
Chef fehérborecet 6%
Chili bors
Chilimártás (enyhén csípős)
Chilipaprika
Chilis szárnyashús
Citrom
Citromlé
Citromos ásványvíz
Cukkini
Cukkinis, parajos, rakott tengeri halfilé
Curry por
Currys csirkemell
Csákvári mustáros-tejfölös csirkemell
Csalamádé
Csalamádé, csípős
Csapvíz
Csemege almapaprika
Csemege uborka
Csemege csípős paprika
Cseresznyepaprika
Csiga
Csirke alsó comb
Csirke felsőcomb
Csirke mell
Csirke nyak .
Csirke szárny
Csirke zúza
Csirkecomb
Csirkecomb görögösen sütve
Csirkemáj szívvel
Csirkemell sovány brokkolis sajtmártással
Csirkepörkölt feltét
Csirkés székelykáposzta
Danone kefir
Darált pulyka alsócomb
Dijoni csirkemellfilé
Dinnye, görög
Dr.Oetker sütőpor
Ecetes almapaprika
Ecetes karfiol
Ecetes reszelt torma
Eceteszencia 20%
Édes, csípős fűszeres sült csirkecomb
Édeshagyma
Édesnemes csípős paprika
Édesnemes paprika
Egres
Egres mártás, cukormentes
Eintopf (alpesi zöldséges, húsos leves)
Eper
Erőleves, tészta nélkül
Eszterházy csirkemell (zöldséges, vadas jellegű mártás)
Fahéj
Falusi tyúkhúsleves
Fehér retek
Fehérboros káposzta
Fehérbors
Fehérrépa
Fejes saláta
Fejeskáposzta
Fekete bors
Félix mustár csemege
Félix mustár csípős
Filézett sült hal, friss gyömbérrel
Fittnes beach saláta sonkával, mozzarellával
Fogas
Fokhagyma
Fokhagymás cs.mellfilé
Fokhagymás tejfölmártás
Forrásvíz
Fortunate zabkorpa fóliás
Fortunate zabpehely tasak
Földi eper
Főtt tojás
Frankfurti leves
Friss zöldségsaláta füstölt tofuval
Friss vegyes savanyúság
Friss zöldségsaláta cukormenetes tzatziki mártással
Frosta amerikai serp.zöldség
Frosta mex.chicken gyf.
Füstölt pulykacomb
Fűszeres kefírmártás
Fűszeres pulykamell rúd
Fűszeres sült csirkemell
Fűszeres sült csirke szárnyak
Fűszerpaprika
Garnélarák
Gomba, barna csiperke
Gomba, fehér csiperke
Gomba, laska
Gombaleves, keményítővel
Gombapaprikás
Gombás pulykapörkölt
Gombatál vegyes
Gödöllői göngyölt pulykamell
Görög citromos zöldséges csirkeleves
Görög citromos, fűszeres párolt csirke
Görög töltött pulykamell, cukkinis, olívás öntettel
Grapefruit fehér
Grill csirke
Gyömbér
Gyöngyhagyma
Gyros cs.felsőcomb saslik
Gyros csirkemell
Haas sütőpor
Hagyma
Hagyma saláta
Fokhagyma
Lilahagyma
Póréhagyma
Hagymás paradicsomsaláta


Málnus

2010. január 6., szerda

Minden Kezdet nehéz 2.

Szal' tényleg kisült a kalácsom, és tényleg megkostoltuk, és tényleg ittunk 2 korsó sört, de ennyi történt nem több.

Én nem mérem magam, majd csak hetente. Mivel a sportolás tegnap elmaradt ma méregtelenítünk egy kis szaunázással :):):)

A mai menüm nagyon klassz volt.
11 óra körül megettem az első Update kajámat ami Lazac! volt citromos salátával potom 700 forintért. Délután pedig a nem tudom én milyen update lisztből készült penne landolt a pocakomban. Nem vagyok éhes nagyon furi :):):)A víz ivászatot most csinálom gőzerővel. Hétfőn mérlegelek :):):)Mondjuk ma még csak szerda van de sima.

Tsók.
Ja Valérunk ígéri, hogy ír. Most állítja össze a menüjét

Jaaaa a hólapátolás az sportnak számít?
Málnus

Gőzerővel






Heyho,

No, tegnap minden nagyszerűen haladt. Mivel délelőtti izgalmamban nassoltam kis dejót, Málna rájött, hogy nem jó ha az elől van, ezért inkább csinált diós kalácsot!

Mondtam sima, mert nekem lehet gabonát ennem.

Rettenetesen finom lett, naaagy bűntudattal kostólgattuk, aztán lefotóztuk majd Málna javasolta hogy ajándékozzuk el.

Máriusszra gondoltunk, aki szintén fogyózik, és már úgyis megbeszéltünk vele egy könnyed kis sportolást az Allee-ban, ahol most ingyenes minden sport lehetőség, viszont ott annyian voltak hogy kb 2 percen belül kifordultunk és betértünk Bajor sörözőbe, megbeszélni a párátlanító kölcsönző bizniszt.

Málna és én amúgy tartottuk magunkat mindenhez (Málna üzeni). Este 100 kg voltam, reggelre megint 98, gond egy szál se.

Az erő velünk van!!!!


Bandddi

2010. január 5., kedd

Bandddddi is beszálllll



Sziasztokkkkk!

Én is beszálllok, olyan vékonyak leszünk, hogy a kisröpülővel fogunk utazni mindenfelé!!!

Én háromnapos diétát nyomom, 3 nap sima, 3 nap hús elhagyva, 3 nap gabona is elhagyva, 3 nap magvak is elhagyva (tehát csak zöldség és gyümilé), aztán visszafelé ugyanez 3 naponként...

Ma húsmentes volt ezért ettem Dejó-t, azt ér, mert gabona!!! :)

Nem fogom leírni mindennap, hogy mit ettem, jó???

Málnus most mondja a szabályokat hogy le kell írni mennyi vagyok (180 cm, 96 kg) mennyi szeretnék lenni (180 cm, 83,5654 kg).

Akkor hajrá!!! (képet tesz fel rólam málna aszondta)

Legyen itt Bandusról is régi-új,előtte-utána fottttó,amúgy meg nem 96kg csalt :)mert 98kg.